• TURISMO RURAL EN LA COMUNIDAD VALENCIANA
  • VALENCIA, ALICANTE, CASTELLON
  • GASTRONOMIA, CULTURA, FIESTAS
  • RUTAS, ALOJAMIENTOS, RESTAURANTES,

Milers de persones de les comarques centrals gaudeixen de la VIII Fira de Tendes i Tapes d’Ontinyent

Valencia Destacados Cabecera Turismo Interior

11 Jun, 2019

Milers de persones d’Ontinyent i totes les comarques centrals gaudien aquest passat cap de setmana de la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent organitzada al carrer José Iranzo i el pàrking adjacent al CEIP Martínez Valls per l’Ajuntament i la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal, amb la col·laboració d’establiments de comerç i hosteleria i associacions com AHVAL, Comerç IN o SOC. Des de la inauguració de la vesprada de divendres, que ja va comptar amb una bona afluència, fins la nit de diumenge, veïns i veïnes de tota La Vall d’Albaida, La Costera, La Safor o L’Alcoià acudien a la cita comercial i gastronòmica que convertia novament Ontinyent en pol d’atracció.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat “l’extraordinari ambient que hem viscut estos dies, un ambient d’optimisme i alegria que ens transmetien tant els i les professionals com la clientela”. Úbeda tenia paraules d’agraïment tant per als participants com per als veïns i veïnes de la zona, “per la seua comprensió amb una activitat que és positiva per a l’activitat econòmica a la ciutat”. Els atractius per a esta edició eren molts: la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock comptava amb 51 tendes i 17 establiments d’hosteleria participants, l’ambientació en directe de 8 grups musicals, així com preus i ofertes especials.

Des de l’Associació de Comerciants Comerç IN, la gerent Amparo Boscà apuntava com a moment de major afluència “un any més la vesprada de dissabte, però ja divendres vam tenir un molt bon inici i el matí de dissabte, sense tenir tanta gent, va registrar un nivell de vendes molt positiu als establiments. En conjunt el balanç que se’ns ha transmès per part dels professionals és semblant o superior al dels últims anys, i per tant la valoració no pot ser més que positiva”, concloïa.

Per part de l’Associació de Serveis i Comerços SOC d’Ontinyent, la seua presidenta, Lola Figuera, posava de relleu que “una activitat com aquesta, que dóna a conèixer l’oferta comercial d’Ontinyent a la gent d’altres municipis és altament positiva”. Figuera destacava que l’oratge ha acompanyat i apuntava que les vendes als establiments han mantingut la línia dels anys anteriors.

Des de l’associació d’hostelers AHVAL, el president de l’entitat, Jordi Martínez, incidia en què “ tot i haver augmentat de 11 a 18 la xifra de carpes amb establiments participants a la Fira de Tapes, els volum de negoci ha estat millor que l’any anterior, el que és una molt bona dada que atribuïm en bona part a l’elevada afluència de gent de localitats veïnes com Alcoi, l’Olleria, Albaida o Xàtiva”. Martínez destacava que “s’han millorat detalls en aspectes com l’escenari, l’accessibilitat o les zones d’ombra, els participants estan contents i les sensacions són molt bones i ens fan pensar que aquest format, ja consolidat, tindrà continuïtat molts anys i podem fins i tot seguir creixent”, concloïa.

 

t

o

p